KFC Food Donation Program

KFC werkt elke dag met verse kip. Wij vinden het onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om op een goede manier om te gaan met kip die over is. Wij willen voedselverspilling verminderen en geven overgebleven kip graag aan mensen die dat goed kunnen gebruiken. Daarom is er nu het KFC Food Donation Program – een samenwerking met het Leger des Heils waarbij de kip die over is wordt gedoneerd.

KFC heeft samen met het Leger des Heils een programma opgesteld om mensen die het nodig hebben, te laten genieten van de overgebleven kip. De kip die over is, wordt in de restaurants van KFC ingevroren, waardoor de kwaliteit van de kip gewaarborgd blijft. Disbributiepartner Havi neemt de kip mee naar het distributiecentrum. De kip wordt vervolgens naar het Leger des Heils gebracht – en wordt daar in de keuken bereid. Op deze manier kunnen nog meer mensen genieten van onze kip.

Wil je meer te weten komen over het KFC Food Donation Program? Bekijk onze video.

Zelf verspilling tegengaan

Heb je iets te veel kip gehaald? Gooi de kip niet weg, want met deze recepten tover je in een handomdraai een heerlijke maaltijd op tafel. Eet smakelijk!

Our website is designed to work in portrait mode.
Kindly rotate your device.