WORD OOK EEN KFC ORIGINAL

Ben je op zoek naar een interessante carrière, bijbaan of stage? Bij KFC haal je altijd het beste uit jezelf, maak je het verschil voor anderen en heb je plezier in het werk dat je doet. We bieden geweldige trainingen aan om zowel jouw start bij KFC als je loopbaan (kippen)vleugels te geven. KFC creëert kansen en het is aan jou om deze te pakken. Word ook een KFC Original en sluit je aan!


Be your best self

Jij bent Original! Wanneer jij jezelf bent, ben je het gelukkigst en haal je het beste uit jezelf. Je hebt zelfvertrouwen, voelt je verbonden met het team om je heen en je bereikt samen fantastische resultaten. Dit is een sterke basis voor plezier in je werk en een fantastische loopbaan.


Make a difference

Bij KFC haal je voldoening uit je werk door het leven van anderen elke dag een stukje beter te maken.


Elke dag maak jij het verschil voor anderen. Of je nu je collega's traint en coacht, de gast een geweldige ervaring geeft of iets doet voor het goede doel, je impact is enorm! Als team werk je samen en zet je KFC op de kaart. Door jou verlaten onze gasten het restaurant met een lach en komen ze zeker weer terug!


Have fun!

Alleen als jij plezier hebt in je werk kun je onze gasten een unieke gastbeleving geven.


Bij KFC besteden we daarom veel aandacht aan plezier in het werk en het samen vieren van successen. We organiseren regelmatige leuke sportactiviteiten en vieren goede resultaten met een feestje. Samen plezier maken en stil staan bij speciale momenten is zo ongelooflijk belangrijk. Doordat jij plezier hebt in je werk merken je gasten dat als geen ander!


Guest experience

We vinden onze gasten te gek! We willen iedere dag minstens 100% gasttevredenheid bereiken. Dit doen we door ons enthousiasme te delen en gasten een unieke ervaring te geven! We geloven erin dat als jij het beste uit jezelf haalt, je het verschil maakt voor anderen en plezier hebt in je werk, onze gasten het restaurant met een glimlach verlaten.Link naar vacatures

Our website is designed to work in portrait mode.
Kindly rotate your device.