Diversiteit en inclusie

DIversiteit en inclusie

Bij KFC geloven we dat iedereen dezelfde kans verdient om zijn/haar eigen geheime recept in het leven te vinden - ongeacht ras, geslacht, seksuele geaardheid of religie. Het creëren van een cultuur die rijk is aan diversiteit en inclusiviteit is ongelooflijk belangrijk voor ons en we leven die cultuur na via deze 3 pijlers:

Training en onderwijs

We creëren een veilige en open ruimte binnen ons bedrijf en onze restaurants om te leren en dialoog aan te gaan en we gebruiken deze lessen om vorm te geven aan hoe we onszelf en onze teams trainen en onderwijzen.

Gelijke kansen

We zorgen ervoor dat elk lid van onze KFC familie - werknemers, franchisenemers, leveranciers, gelijke kansen op succes wordt geboden.

Ondersteuning van medewerkers

We zorgen ervoor nieuwe manieren te vinden om onze medewerkers, evenals onze gasten en gemeenschappen te inspireren en te ondersteunen, om hun individualiteit uit te drukken en blijvende verandering te creëren voor toekomstige generaties.

Bezoek onze nieuwspagina om meer te weten te komen over onze beloften, waar we jou op de hoogte houden van nieuwe acties die we ondernemen terwijl we leren en groeien - hand in hand met onze gemeenschap. We verwelkomen ook eventuele vragen of suggesties over hoe wij als KFC kunnen verbeteren.Our website is designed to work in portrait mode.
Kindly rotate your device.